Skipass


 ATENTIE: Schipassul trebuie comandat inainte cu minim 48h iar daca inainte cu 48h nu primiti cod de la noi va rugam sa ne contactati telefonic sau pe chat . 

 

Pentru plata cu cardul online va rugam intrati apasati aici https://app.eventway.io/e/skipass-2019-2020 

 

IMPORTANT : Dupa ce faceti plata cu cardul primiti un mail prin care se confirma plata , acest lucru nu inseamna rezervare in sistem inseamna doar ca plata s-a inregistrat . Rezervarea pentru schipass se face de catre noi manual in sistemul bukovel si poate dura de la 1h pana la 24h . Dupa ce sunteti introdusi in sistem veti primi un email de la noi cu un cod de rezervare iar cu ala mergeti la parcarea P1, casa de schipass online . Schipassurile se pot ridica doar de persoana care a facut plata si nu este nevoie sa vina tot grupul in cazul in care sunt mai multe de 2 persoane pe rezervare .

 

VA RUGAM NU MAI MERGETI LA PARCAREA P1 FARA ACEL COD DE REZERVARE DE LA NOI PRIMIT IN AL DOILEA EMAIL PENTRU CA RISCAM SA INCHIDEM ACEST SISTEM. 

 Va multumim pentru intelegere . 

 

Skipassurile platite online cu cardul se pot ridica de la Bukovel , la parterul parcarii P1 , casa de skipass online si doar cu codul de rezervare pe care il primiti de la noi pe mail la cateva ore dupa ce faceti plata . 

 

Skipass pentru o singura zi  190.00 RON. 240.00 RON 

Skipass pentru 2 zile. 345.00 RON 375.00 RON

Skipass pentru 4 zile  Indisponibil

 Skipass pentru 3 zile  495.00 RON. 530.00 RON

Skipass pentru 5 zile   Indisponibil

 

Please note!

 

Order skipass

Order skipass

The skipass includes access to all ski slopes (68 km of slopes) in the morning from 9 am to 7:30 pm when all the slopes are closed.

Order now
Bukovel Romanian Events
Restaurants
Order skipass
Voda Spa